Vår verksamhet

LIVEINSPELNING


Inspelningar av livekonserter. Vi har stor erfarenhet av inspelningar av musikkårer, körer och kyrkokonserter.Vi försöker fånga känslan på plats

 

Det kan vara både roligt och utvecklande att dokumentera sina framträdanden. Ofta kan inspelningar med mobiler och handhållna enheter lämna mer att önska. Antingen ni vill ha en inspelning för eget bruk eller något ni kan ge ut kan vi ordna inspelningen som gör er rättvisa.


Vi kan med fördel både köra liveljudet och spela in samtidigt.

Lyssna på inspelningar vi gjortLIVELJUD


Konsertljud i det lilla till medelstora formatet. Vi är vana vid allt från marschmusik till heavy metal.Så ska det låta


Efter all repetition och alla förberedelser är det viktigt att publiken får höra det framträdande ni tänkt er. Tyvärr är det alltför ofta en vaktmästare eller funktionär som får det otacksamma jobbet att få kyrkokören, solisten eller kompbandet att låta genom ljudanläggningar avsedda för tal.


Detta vill vi ändra på! Vi har därför extra förmånliga priser till körer och samfund som precis som vi vill att körmusiken ska klinga lite klarare.


För er som vill ha teknik och tekniker till rock 'n roll giget kan vi fixa rätt grejor, backline och drag så det räcker och blir över.


Ni kan även beställa till att vi spelar in konserten så att även ni som stått på scen kan njuta av den.Vår utrustning


Vi har ljudanläggningar som vi speciellt satt samman för att fungera i kyrkorum. Vi har även provat fram egna sätt och mikrofonval för att förstärka kör på ett så naturligt sätt som möjligt.


Vi har även ljudanläggningar för andra typer av live-konserter för upp till ca 5000 personer utomhus.


Enklare ljusbehov kan vi tillgodose med vår egen ljusrigg och är behovet större så har vi god kontakt med bra ljusfirmor.

LIVEMUSIK


Söker du artister, musiker och band till ditt evenemang så har vi kontakterna som kommer att få din tillställning att sjunga.Musiken till ert evenemang


Företagsevent, firmafest, bröllop, födelsedagskalas eller jubileum. Vi har musiken till er. Antingen ni vill ha trubadur, trio eller helt band.


Vi samarbetar med coverband med bred repertoar, duktiga musiker och bra ljud. Gå in och lyssna på några av våra band nedan.


Söker du musiker till enstaka konserter eller uppsättningar, hör av dig, vi har ett stort nätverk av kunniga och etablerade musiker.Några av artisterna vi samarbetar med


Covertrion Festorkestern

www.festorkestern.se


Dans- och coverbandet Jogges

www.joggesmusik.com