Musik

Marcus Lindelöf

Musiker


Jag är sångare och multiinstrumentalist som behärskar bas, piano, gitarr och trummor, och jag har en bred repertoar som sträcker sig över olika genrer och stilar.

Med min musikaliska mångsidighet kan jag erbjuda mina tjänster för olika typer av evenemang. Oavsett om det är en konsert, allsångskväll, musikquiz eller om du behöver en frilansmusiker för ett speciellt projekt, så är jag redo att ge ditt evenemang det lilla extra.

Med erfarenhet och kunskap inom musikbranschen har jag arbetat på olika scener och platser, och jag älskar att dela min passion med publiken. Min målsättning är alltid att skapa en minnesvärd och underhållande upplevelse för alla som närvarar.

Jag är öppen för samarbeten och nya utmaningar, och jag ser alltid fram emot att möta nya människor och samarbeta inom musikvärlden.

Om du söker en musiker som kan addera det där extra till ditt evenemang, tveka inte att kontakta mig.

Festorkestern


Festorkestern - er ultimata musikaliska resa genom tiderna! Vi är en dynamisk duo/trio som levererar högoktaniga covers med en oslagbar igenkänningsfaktor. Med en sättning bestående av keyboard, gitarr och sång, tar vi er med på en musikalisk resa genom decennierna och bjuder på en stor blandning av tidlösa favoriter, från 1950-tal till 2020-tal.

Med vår passion för musik och erfarenhet som liveartister är vi väl rustade för att skapa en oförglömlig feststämning på alla typer av evenemang. Vare sig det är en bröllopsfest, födelsedagskalas, företagsevent eller en natt på dansgolvet, så anpassar vi vår repertoar för att passa just er och era gäster.


Vi tror på att erbjuda en bred och varierad musikalisk upplevelse, och vår repertoar omfattar allt från rock'n'roll-klassiker och discohits till moderna poplåtar. Så oavsett om ni längtar efter klassiska låtar från förr, ikoniska hitlåtar eller de senaste radioklara hitsen, så är Festorkestern det perfekta valet för att göra ert evenemang minnesvärt. Kontakta oss idag för att boka oss till er fest, och låt oss tillsammans skapa en magisk musikalisk upplevelse som era gäster kommer att prata om länge efteråt!

.